Betaalbare Trouwjurken Enschede

Mooie trouwjurken, nieuwe trouwjurken, deels voorradig, deels op bestelling. Overzichtelijk geprijsd in onderstaande categorieën. De prijs-kwaliteit verhouding is leidend voor ons inkoop beleid, dus je betaalt geen cent teveel. Wij hebben altijd meer dan 250 trouwjurken in de winkel, zowel pasmodellen als voorraad.

Betaalbare Bruidsjurken Enschede

Betaalbare Bruidsjurken Enschede
Betaalbare Bruidsjurken Enschede

Betaalbare Trouwjurken Enschede

Samira heeft een neus voor mooie en betaalbare spullen en de afgelopen jaren heeft zij verschillende bruidslabels ontdekt die voor een goede prijs prachtige bruidsjurken kunnen leveren. Wij kopen onze bruidsjurken in bij gerenommeerde designerlabels uit Europa en de Verenigde Staten, dus de kwaliteit is gewaarborgd. Onze collectie wordt samengesteld op basis van prijs-kwaliteit verhouding, en wij zijn dan ook bij uitstek de meest betaalbare bruidswinkel van heel Twente.

Sam’s Droomjurken

Laat je verrassen door de mooie bruidsjaponnen op deze website. De prijscategorieën spreken voor zich en op deze website tref je enkel trouwjurken voor minder dan duizend euro. Wil je toch iets heel bijzonders en heb je wat meer te besteden, klik dan door naar onze nieuwe website Sam’s Droomjurken. In 2014 konden we het niet laten om een aantal zeer exclusieve labels aan ons assortiment toe te voegen. Voor de duidelijkheid hebben we deze gescheiden van onze Sam’s Bruidsboetiek collectie.

Sam’s Complete Bruid

Voor de budgetbruiden hebben we een geweldige actie in petto: Sam’s Complete Bruid. Voor deze actie wordt je van boven tot onder aangekleed voor nog geen duizend euro! Je krijgt hiervoor naast je bruidsjurk een lingerie set, hoepel, sluier, bruidsschoenen en sieradenset met Swarovski kristallen!

Wil je dat eens goed bestuderen?    COMPLETE BRUID ACTIE


Een greep uit onze bruidslabels: Avenue Diagonal, Just for You, Mark Lesley, Eternity BridalMiss Paris, Mori Lee, Di Lorenzo, Kleemeier en nog vele andere.

Op onze nieuwe website Sam’s Droomjurken vind je de volgende labels: Sweetheart, Avenue Diagonal, Mori Lee, MGNY, Ronald Joyce, Affinity en Benjamin Roberts.

We vonden een leuk filmpje van onze vrienden van Eternity Bridal uit Engeland, geschoten op de beurs in Harogate UK: