Exclusieve Bruidsmode Enschede

Sam’s Bruidsboetiek is volop in ontwikkeling. Wij specialiseren ons in betaalbare bruidskleding, omdat we daar in geloven. In 2014 hebben wij onze trouwcollectie in prijssegment verbreed en wij bieden nu trouwjurken aan tussen €399 en €1499. Voor al onze bruidsjurken boven de duizend euro hebben wij een prachtige nieuwe website ontwikkeld.

Sam’s Droomjurken

Toen wij onze bruidswinkel in Enschede begonnen, waren al onze trouwjurken geprijsd onder de €1000. Omdat wij op de inkoopbeurzen in Europa zoveel verschrikkelijk mooie japonnen tegenkwamen in het segment dat daar net boven lag hebben wij de stoute schoenen aangetrokken en eens flink in de buidel getast. Zo hebben we een aantal klinkende designer namen aan onze collectie toegevoegd en daar zijn we heel erg blij mee.

Exclusieve Bruidsmode Enschede

Wij vonden het passend om voor de duurdere bruidsjurken een aparte website te ontwikkelen. Deze website is volledig gericht op hoogwaardig beeldmateriaal en eenvoud van zoeken. Zo kun je navigeren op de bruidsmerken, maar ook op de stijlen en zelfs op de gebruikte materialen.

Geen cent teveel, bij Sam’s Bruidsboetiek

Uiteraard krijg je ook in dit hogere segment meer dan waar voor je geld. Dezelfde prijs-kwaliteit verhouding als bij de goedkopere bruidsjurken vind je hier terug. De labels die we hebben aangetrokken onderscheiden zich door hoogwaardige stoffen, luxe bewerkingen en de mooiste ontwerpen.

Hippe designernamen, exclusieve bruidslabels

De labels die wij onder de noemer Sam’s Droomjurken voeren zijn de volgende: uit Engeland Mori LeeRonald Joyce en Benjamin Roberts; uit de Verenigde Staten Madeline Gardner New York en Sweetheart Gowns (van de makers van Sincerity); uit Spanje Avenue Diagonal (van de makers van Pronovias) en uit ons eigen land een nieuw merk van LadybirdAffinity Bridal.


Exclusieve Bruidsmode Enschede

De mooiste bruidsjurken, gewoon in Enschede!

GA NAAR SAM’S DROOMJURKENOF MAAK NU EEN PASAFSPRAAK

 

Bekijk hier een preview van Sam’s Droomjurken

 

voor meer en beter beeldmateriaal ga je naar de website van Sam’s Droomjurken